极大的变化就从今天开始。小屋的斜屋顶是它最原始淳朴的特点,也给了我们一个特别的机会向上发展。 2/3的全高空间被完整的保留下来,剩余的1/3的面积则被竖向的分割成一个架高的夹层办公区。

今天到工地的时候,夹层的主框架已被焊接成型,年轻的师傅戴着钢铁人的面罩,在铺满方钢的地面上正忙着将所有部件切割成需要的尺寸,不时的从屋里的各个角落洒落出烟花般的火花,也为这个没有任何门窗的小屋带来那么一点点温暖。

Something major is about to take shape. The sloped roof has always been one of the original features that we love about this broken hut, giving us a unique opportunity to occupy the space vertically. Two third of the full height space is being reserved while the other third is to be turned horizontal to cover a penthouse office area.

Today’s trip to the site, we see the frames of our mezzanine coming together with the help of young workers in Ironman masks. The steels are to be cut into different sizes and we see sparks flying everywhere, adding some unusual warmth to our cottage.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK